Médiaajánlat / Vânzări publicitate

Hirdessen a leglátogatottabb, magyar, rajzfilmes blogon, a Rajzfilmövezeten, annak társoldalán, a Tiniövezeten! Egy látogató elérése körülbelül 1 Ft-ba kerül!

Látogatottság

RAJZFILMÖVEZET

2013 márciusában indult az oldal, mely a blogok közt az első, Facebookon pedig harmadik a magyar nyelvű, rajzfilmes oldalakat tekintve. Látogatóink rajzfilmrajongók, a leghatékonyabbak tehát az animációs filmekhez kapcsolódó hirdetések. Oldalunkról bővebben

TINIÖVEZET

2013 októberében indult a Rajzfilmövezetet kiegészítő, a gyerektévék élőszereplős kínálatával, tinisztárokkal és tinimagazinokkal foglalkozó blog. Elsődleges célcsoportunk a 10–17 éves lányok. Oldalunkról bővebben

ANIMEÖVEZET

2013 júliusában startolt a Rajzfilmövezet animékkel foglalkozó kistestvére, amely Facebookon van jelen, ott az egyik legdinamikusabban fejlődő ilyen jellegű, magyar nyelvű oldal. Célcsoportunk a magyar ajkú animerajongók, határon innen s túl. Oldalunkról bővebben

Eddigi hirdetőink

Cartoon NetworkMondoOdangoGyerekTV.huClassic CartoonFigura CsatornaRégi jó rajzfilmekBoomerang

HirdetésA részletes médiaajánlat itt megtekinthető és letölthető.

Logó: Lecseréli a Rajzfilmövezet vagy a Tiniövezet blog legtetején látható logót, a blog címe továbbra is szerepelni fog a logó helyén, de jóval kisebb betűmérettel.

Háttér: Lecseréli a Rajzfilmövezet vagy a Tiniövezet blog hátterét.

PR-cikk, -bejegyzés, -videó: Blogon, Facebookon vagy Twitteren bejegyzésként, YouTube-on a közösségi oldalainkon reklámozott videóként jelenik meg.

Borítókép: Közösségi oldalainkon jelenik meg.

Menüpont: A Rajzfilmövezet és a Tiniövezet logó alatti menüpontjai közé, közvetlenül a Főoldal gombja mellé egy átirányító menüpontot hozunk létre, amely az Ön által választott URL-re mutat.

Lájkdoboz: A Rajzfilmövezet és a Tiniövezet jobb oldali hasábjában a lap aljára elhelyez egy további ún. page plugint, amely az Ön Facebook-oldalára irányítja a látogatókat és közvetlenül a blogról tudják kedvelni azt.

Cikkes lájkdoboz: A Rajzfilmövezet és a Tiniövezet előszeretettel teszi közzé ingyen az oldalak szempontjából releváns sajtóközleményeket, ám ezek akár facebookos forgalmat is generálhatnak a közlemény kiadójának. Az Ön szervezetével kapcsolatos összes közlemény és saját gyártású cikk végén elhelyezünk egy lájkdobozt, amely a szolgáltatás lejárta után sem tűnik el. (Példa) Két mód van ennek igénybevételére: cikkek száma alapján és időtartam alapján is fizethet. Utóbbit választva az adott periódus alatt kiadott összes cikk alján elhelyezzük a page plugint.

Rovattámogatás: a Rajzfilmövezet rovatainak az Ön cége is támogatója lehet. Ilyenkor – igény esetén – visszamenőleg is elhelyezzük a cikkekre a speciális borítóképet (példa a képen), illetve a Rövidhírek esetében egy bannert helyezünk a cikk tetejére. Az árazás a cikkes lájkdobozhoz hasonló, a támogatás a cikken marad.

A YouTube-on kívüli összes hirdetéshez szükséges grafikai munkát igyekszünk vállalni. Ilyen igény esetén a feladat nehézségétől függően nő a hirdetés ára.

Kapcsolatfelvétel: prartoon@prartoon.com

Kövessen minket Twitteren és Facebookon, hogy elsőként értesülhessen a Médiaajánlat változásairól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése