2016. november 30., szerda

Zona de televiziune s-a lansat astăzi

Zona de animații va avea un frate de astăzi: Zona de televiziune.

Zona de televiziune este un nou blog românesc despre noutățile din televiziunea românească. Aici vor fi publicate noutățile, programele lunare, recomandările programelor de televiziune din țară, dar și alte comunicate despre acestea. Începând cu anul viitor, vor fi publicate și știri despre radio, seriale și filme.

Printre paginile blogului „Zona de televiziune” se numără Program TV și TVpedia. Pe Program TV veți putea accesa programele săptămânare sau lunare ale posturilor de televiziune, precum și arhiva acestora. TVpedia este o enciclopedie media, prezentând fiecare canal de televiziune cu un scurt istoric și unde acesta poate fi văzut la operatorii mari de televiziune.

Pentru început, vom publica programele și comunicatele următoarelor canale de televiziune: AMC, AXN, AXN Black, AXN Spin, AXN White, Boomerang, Cartoon Network, CBS Reality, Comedy Central, crime + investigation, Da Vinci Learning, Disney Channel, Disney Junior, DOQ, Extreme, FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox Premium, Filmcafe, HISTORY, JimJam, Megamax, Minimax, Paramount Channel, The Fishing & Hunting Channel, TNT, TV Paprika și TV5MONDE Europe.

Despre Prartoon în România: Primul blog lansat de Prartoon a fost „Zonă de Cartoon”, un blog despre desene animate și tot ce este nou în acest domeniu. Acesta a fost lansat pe 9 septembrie 2013 și relansat ca „Zona de animații” în septembrie 2016.

Piața românească este foarte importantă pentru noi și sperăm ca „Zona de televiziune„ să aibă succesul meritat.

Site: http://zonadeteleviziune.blogspot.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/Zona-de-televiziune-1136649413056918/
YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCBjO2zXWPc1YtadRHxfPhmA
Instagram: http://www.instagram.com/prartoon
Twitter: http://www.twitter.com/Prartoon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése